Laurynas Grigelis a câştigat „VRANCEA TROPHY – TROFEUL CJ VRANCEA – MUNICIPIUL FOCŞANI” ediţia a X-a!

În finală, Grigelis a trecut de Mariano Kestelboim cu 6-4, 6-3!

 

„VRANCEA TROPHY – TROFEUL CJ VRANCEA – MUNICIPIUL FOCŞANI”, competiţie oferită vrâncenilor de Consiliul Judeţean şi Muncipiul Focşani prin Consiliul Local şi Primăria Municipiului şi organizată de Tenis Club Focşani, Clubul Sportiv Unirea Focşani, Federaţia Română de Tenis şi Federaţia Internaţională de Tenis, s-a încheiat astăzi, pe Arenele George Bucuroiu din Complexul Sportiv Milcovul Sud.

 

Finala a început sâmbătă, 4 iulie, de la ora 11,30, dar a fost întreruptă de ploaie, la scorul de 1-0 la seturi şi 1-2 la game-uri, în setul al doilea, scor de la care a fost reluată duminică dimineaţă, de la ora 10,30, pe o vreme foarte frumoasă.Grigelis a încheiat partida în două seturi, impunându-se în decisiv cu 6-3.

 

Lituanianul Laurynas Grigelis şi argentinianul Mariano Kestelboim au reuşit să etaleze un tenis agreabil, variat ca soluţii tehnico-tactice, apreciat de spectatorii focşăneni, buni cunoscători ai sportului alb, încheind spectaculos şi cu eleganţă cel mai puternic turneu de tenis de câmp care a avut loc vreodată, la Focşani!
Premierea care a urmat a fost oficiată de domnii Ionel Cel Mare, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea şi Decebal Bacinschi, primarul Municipiului Focşani. Sâmbătă, pentru finală, a fost la Focşani şipreşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

Laurynas Grigelis a primit, pentru performanţa sa, un cec în valoare de 2160 dolari SUA, iar partenerul său din finală, Mariano Kestelboim, un cec în valoare de 1272 dolari SUA.