O jucătoare de tenis de câmp din Republica Moldova, câştigătoarea Vrancea Trophy

Vrancea Trophy, Trofeul CJ Vrancea și al Muncipiului Focșani s-a încheiat sâmbătă, 2 iulie, la Arenele George Bucuroiu din Complexul Sportiv Milcovul Sud cu victoria jucătoarei din Republica Moldova, Anastasia Vdovenco, învingătoare în finală în fața Cristinei Ene. Scor: 7-5, 4-6, 6-1!

După finală a urmat festivitatea de premiere a câștigătoarei turneului,  Anastasia Vdovenco, care a primit un cec în valoare de 1568 dolari SUA și 25 de puncte WTA și a finalistei, Cristina Ene, care a fost răsplătită cu un cec în valoare de 980 dolari SUA.

Premiile au fost înmânate de Dragoș Bîrlădeanu, vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea și Marius Iorga, viceprimar al Focșaniului.

 Cea mai importantă competiție sportivă a ultimilor zece ani din Vrancea, ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani”, a fost oferită de Consiliul Județean Vrancea, Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani, a avut ca sponsori firmele Artifex, Pandora, Premium Porc SRL, Deep Serv, Migami, transportator oficial firma Scorpion iar ca parteneri pe Corso Café, Prodcombilc, DJST Vrancea, Comcereal, Dili Beauty Shop, Tricotton Junior, Contliv, Modular Best, Pensiunea Monte Carlo, Hotel Unirea.

Petrică BUTUC, ofițer de presă al ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani”