Vrancea Trophy: Simion și Talabă au câștigat finala de dublu!

Vineri, de la ora 18,00, pe Arenele George Bucuroiu din Complexul Milcovul Sud s-a jucat finala de dublu a Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani. A câștigat perechea Oana Georgeta Simion/Gabriela Talabă, învingătoare cu 5-7, 6-1, 10-6 în fața dublului Daniela Ciobanu/Kassandra Davesne.

Premierea de după finala de dublu a fost făcută de viceprimarul Municipiului Focșani, Ionuț Mersoiu, și consilierul județean Dănuț Cristian din partea Consiliului Județean Vrancea. La premiere a participat și directoarea generală a Federației Române de Tenis, Maria Tudor.

Perechea câștigătoare primește un cec în valoare de 637 dolarti SUA iar învinsa din finală, un cec de 343 dolari SUA.

Pentru finala de simplu, care se va disputa sâmbătă, 2 iulie, de la ora 10,30, s-au calificat Anastasia Vdovenco și Cristina Ene.

Anastasia Vdovenco este din Repulica Moldova, are 22 de ani, ocupă locul 618 mondial, este favorita nr. 7 a Vrancea Trophy și în 2015 a câștigat concursul de 10.000 de dolari de la Iași.

Cristina Ene are 20 de ani, ocupă locul 484 mondial, este favorite nr. 2 a Vrancea Trophy și a câștigat în 2014 concursul de 10.000 de dolari de la București.

Petrică BUTUC, ofițer de presă al Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani