Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group se apropie!

”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, turneul internațional de tenis feminin care va începe la 1 iulie la Arenele ”George Bucuroiu” din Complexul ”Milcovul Sud” va avea cea mai mare finanțare din toate edițiile de până acum! Premiul de 15.000$ la care se adaugă ospitalitatea este echivalentul a 25.000$! Exceptând turneul de la Roma, cu premiul de 60.000 $, ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, este, practic, la nivelul celor consistent premiate competiții din toate cele 13 care au loc în lume în aceeași perioadă și singurul care oferă ospitalitate!

Finanțatorilor tradiționali – Consiliul Județean Vrancea, Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani li se alătură cu mîndrie, din postura de Preseting Sponsor, Premium Porc Group. Li se adaugă pentru a oferi susținerea financiară turneului de la Focșani sponsorii Artifex, Pandora- Production in Fashion, Deep Serv, Migami, Dia Carn a căror contribuție este esențială în continuarea, și în 2007, la un bun nivel internațional, a celui mai important eveniment sportiv al Vrancei! Iar trasportatorul oficial este, ca și în anii precedenți, firma ”Scorpion”.

Lista de înscrieri pentru ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group” la Federația Internațională de Tenis s-a încheiat ieri, după trimiterea către mass-media a acestui comunicat. Vom reveni cu noi informații despre nivelul participării și numele jucătoarelor care, începând cu 1 iulie 2017, vor evolua pe Arenele George Bucuroiu. Organizatorii anticipează că, așa cum s-a întâmplat în ediția de anul trecut a turneului, la Focșani vor putea fi văzute evoluând jucătoare de foarte bună valoare, din toată lumea, care vor oferi spectatorilor zile de tenis cu spectacol de mare calitate!

”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group” este organizat de Federația Internațională de Tenis, Federația Română de Tenis, Tenis Club Focșani, CS Unirea Focșani, CSM Focșani 2007.

Reamintim că intrarea la jocurile de la ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group” va fi liberă!

 

Sursa: VranceaMedia