Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al C.J. Vrancea se apropie!

Vrancea Trophy – ediția a XIII-a – 2018

Vrancea Trophy – competitia sportiva internationala cea mai importanta a judetului Vrancea in ultimele decenii, prezentata de Tenis Club Focsani si Federatia Romana de Tenis, va este oferita de Primaria si Consiliul Local al Municipiului Focsani si organizata cu sprijinul Consiliului Judetean Vrancea.

Competitia ajunsa la a XIII-a editie va incepe pe 30.06 cu meciurile dedicate tabloului de calificari si va continua intre 02-07.07.2018 cu meciurile de pe tabloul principal, fiind dedicata tenisului feminin mondial.

Desi anul 2018 se dovedeste a fi o provocare la nivel national in finantarea acestui important tip de competitii, dedicat celor mai bune junioare si tinerelor senioare aflate in tranzitia catre sau la inceputul carierei profesioniste, unde isi aduna primele, cele mai pretioase puncte WTA, Focsaniul ramane, intre putinele orase din Romania, pe harta nationala si mondiala a tenisului prin Vrancea Trophy, oferind premii totale de 15.000$ si 12 puncte WTA, pentru castigatoare.

Pe langa aportul autoritatilor deja amintite, Vrancea Trophy este sustinut de importanti sponsori si parteneri, carora le suntem recunoscatori pentru implicarea perena, dar a caror lista nu este inca inchisa.

Sponsori principali

Pandora, Premium Porc Group, Deep Serv, Crama Tata si Fiul

Sponsori

Scorpion, DJTS, Head, Rotary Varana, Migami, Artifex, Subway, Dulcofruct, Dili Beauty Shop

Parteneri

Trattoria da Giuseppe, Tenuta Odobesti, Cerdac Cotesti, MonaFarm, Rompeisaj, Aqua Carpatica, Carrefour, Zboina, Rotaract, Interact, Tricotton Junior, C.J. al Elevilor

Parteneri media:

– Atlas TV, Monitorul de Vrancea, Ziarul de Vrancea, Adevarul, Vrancea Media, Vrancea24, Sportul de Vrancea, Sport Vrancean, 5Focsani, Kwindo Studios

Ca si pana acum, programul va fi compus atat din meciurile probei de simplu, cele ale probei de dublu, cat si presarat cu alte surprize si premii, pregatite pentru spectatori de catre organizatori, producatori locali, sponsori si parteneri!

Intrarea este libera, prin bunavointa C.S. Unirea Focsani, a carei baza sportiva gazduieste competitia!

Va asteptam!

Arena George Bucuroiu, Aleea Stadionului, Nr. 2

Focșani, Vrancea