Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani, o impresionantă tradiție care este dusă mai departe!

Organizarea celui mai mare eveniment sportiv internațional al Municipiului Focșani și Județului Vrancea este în fiecare an o reală provocare pentru organizatori, pentru toți cei care se preocupă să ducă mai departe o impresionantă tradiție!

O tradiție care continuă și în 2019, ca și până acum, prin interesul manifestat de autoritățile locale și de partenerii din mediul privat care au înțeles importanța turneului internațional de la Arenele George Bucuroiu. Vrancea Trophy- CJ Vrancea și al Municipiului Focșani este o veritabilă locomotivă pentru un întreg circuit de competiții și evenimente ce deservește copii, juniori, seniori, familii, echipe tehnice și, nu în ultimul rând, mediul de afaceri care beneficiază de pe urma prezenței tuturor acestora an de an, aici, la Focșani.

Este cu totul remarcabil că Focșaniul se înscrie într-o listă foarte scurtă de orașe care mai organizează în acest an în România turnee ITF World Tennis Tour – București, Curtea de Argeș, Arad!

Și în 2019, prin finanțarea totalului premiilor asigurată de Consiliul Județean Vrancea, cu sprijinul logistic al Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Focșani, dar și cu importantul aport al sponsorilor principali Pandora, Deep Serv, Premium Porc Group, Migami, al partenerilor și prietenilor generoși și al mass media, vom putea bucura publicul, practicanții și iubitorii tenisului din Municipiul Focșani, din Vrancea.

Turneul internațional feminin de tenis Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani va începe la 7 septembrie la Arenele George Bucuroiu din Complexul Focșani Sud și va fi dotat cu cu premii totale de 15000 de dolari SUA.