Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani aduce, pe Arenele George Bucuroiu, jucătoare de pe cinci continente!

Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani, turneu internațional de mare și apreciată tradiție, va aduce și în acest an pe Arenele George Bucuroiu din Complexul Milcovul Sud jucătoare cu valoare confirmată în alte competiții de același nivel, ca și tinere în curs de afirmare, toate sportive de foarte bună calitate.

În turneul care va începe la 8 septembrie la Focșani sau înscris jucătoare de pe cinci continente, multe participante și la ediții anterioare ale Vrancea Trophy- Trofeul CJ Vrancea și al Muncipiului Focșani. Vor evolua pe terenurile din Sud și tenismene din Focșani, pe care organizatorii invită publicul vrâncean, bun cunoscător al tenisului, să le susțină din prima zi de concurs!

Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focsani este oferit de Consiliul Județean Vrancea și prezentat de Pandora. Consiliul Județean Vrancea susține finanțarea premiilor în valoare totală de 15.000$, iar Primăria Municipiul Focșani se alătură eforturilor de organizare.

Organizatorii Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani – Tenis Club Focșani, în colaborare cu Federația Română de Tenis, mulțumesc și sponsorilor principali Pandora, DeepServ, Premium Porc Group si Migami, fără de care acest eveniment, cât și Circuitul al cărui port drapel este, nu ar fi posibile pentru jucătorii de toate vârstele ca și pentru comunitate în ansamblul ei. În același timp, organizatorii sunt recunoscători și mulțumesc tuturor partenerilor care susțin această complexă construcție ca și celor din media care o fac să fie cunoscută publicului larg, la nivel local, național și internațional!