DESPRE NOI

Vrancea Trophy, cea mai importantă suită de întreceri sportive locale, regionale, naționale și internaționale din Vrancea, ia startul în acest an cu un calendar plin de activități, pe noua bază sportivă a Tenis Club Focșani – Școala de Tenis ”George Bucuroiu”!

În weekendul 8-10 iulie 2022 se va desfășura Turneul regional, urmat de o pregătire centralizată a echipei naționale U12 a României între 18 și 20 iulie 2022, care va marca și inaugurarea Centrului regional de pregătire din Focșani al FR Tenis, în cadrul Școlii de tenis ”George Bucuroiu” care va avea o nouă, unică și modernă bază sportivă, dedicată tenisului, situată pe str. Alunului (cartierul rezidențial situat în fosta Livadă) din Focșani.

Între 21-24 iulie 2022 va avea loc Summer Cups by Dunlop U12, Campionatul European de vară pe echipe, cu participanți din opt țări.

Încrezători în derularea unor întreceri de cea mai bună calitate și în această nouă ediție a Vrancea Trophy 2022 etapa I – ediția XV, vă invităm și vă așteptăm cu drag la toate activitățile!