DESPRE NOI

Comunicat de presă – deschiderea ediției 2023 a circuitului Vrancea Trophy

🎾 Vrancea Trophy, aflat în acest an la a XVI-a ediție este, la 2 decenii de la inițierea sa de către iubitul Profesor și Antrenor Emerit al Tenisului, Cetățean de Onoare al Municipiului Focșani – George Bucuroiu, cea mai importantă suită de întreceri sportive din județul nostru. Eveniment de tradiție și de importantă notorietate în lumea tenisului la nivel național și internațional în toți acești ani, Vrancea Trophy generează un semnificativ impact atât asupra sportului și a practicanților săi, asupra educației noii generații cât și a sectorului economic și a turismului vrâncean.
🎾 De la ediție la ediție, Vrancea Trophy înseamnă mai mult, fiind vorba despre tenis și sport, dar și despre un mod de viață sănătos, activ și echilibrat, despre susținerea practicării activităților sportive ale copiilor împreună cu părinții, despre cooperare și competitivitate, despre promovarea și susținerea tinerilor cu calități deosebite prin pregătiri centralizate specifice și organizarea de turnee de tenis din care este compus Circuitul, organizate chiar acasă, accesibile atât sportivilor cărora prin tenis le sunt inspirate prețioase valori umane și sociale, cât și celor mai buni dintre sportivi, ale căror aspirații sunt îndreptate spre tot mai sus în acest minunat sport.
🎾 În 2023, Vrancea Trophy ia în mod articulat forma pe care încă din 2014 facem efortul continuu să o primeasca, respectiv de a fi dedicat selecției, formării și dezvoltării tinerelor generații de tenismeni, cât și extinderii numărului de practicanți ai tenisului ca sport pentru formarea deprinderilor stilului de viață sănătos, alături de întreaga familie. Încă de anul trecut primii pași au fost făcuți și iată că în 2023, prin finanțarea asigurată de programul de finanțări nerambursabile pus la dispoziție de Consiliul Județean Vrancea, în baza reglementărilor legale în vigoare, Vrancea Trophy va cuprinde timp de 7 luni un program complex de activități specifice, de interes local, județean si național, ca o alternativă a petrecerii utile a timpului liber și pentru promovarea copiilor și tinerilor talentați și dedicați practicării tenisului.
🎾 În cadrul acestei ediții a Vrancea Trophy, în Focșani vor fi organizate competiții naționale și regionale de tenis, pregătiri centralizate (cantonamente) regionale dar și, ca noutate, tabere ”Family Tennis” pentru promovarea activităților de familie în care părinții practică sport împreună cu copiii lor. Toate acestea vor oferi o experiență integrată ce va veni în sprijinul tinerilor tenismeni, a părinților și antrenorilor acestora, în vederea parcurgerii, de ce nu, a următorilor pași în carieră.
🎾 Cu încrederea că această a XVI-a ediție este o nouă oportunitate de conectare, de creștere a nivelului deprinderilor specifice, de a descoperi și promova actualii și viitorii sportivi și oameni de succes, echipa Vrancea Trophy vă așteaptă la competițiile si acțiunile noastre începând cu această lună Mai.
🎾 Nu în ultimul rând, transmitem pe aceasta cale recunoștința purtată CONSILIULUI JUDEȚEAN VRANCEA pentru programul de finanțări nerambursabile pe care societatea civilă are oportunitatea să-l acceseze prin concursul de proiecte de interes județean, cât și, bineînteles, tuturor PARTENERILOR noștri de încredere, care numai ÎMPREUNĂ fac posibilă urmărirea MISIUNII Asociației Tenis Club Focșani, aflată în slujba TENISULUI, a PERFORMANȚEI PERSONALE și SPORTIVE, a EDUCAȚIEI prin SPORT, a EDUCAȚIEI complementare NONFORMALE și pentru SĂNĂTATE!

Deschiderea ediției 2022 a circuitului Vrancea Trophy

Vrancea Trophy, cea mai importantă suită de întreceri sportive locale, regionale, naționale și internaționale din Vrancea, ia startul în acest an cu un calendar plin de activități, pe noua bază sportivă a Tenis Club Focșani – Școala de Tenis ”George Bucuroiu”!

În weekendul 8-10 iulie 2022 se va desfășura Turneul regional, urmat de o pregătire centralizată a echipei naționale U12 a României între 18 și 20 iulie 2022, care va marca și inaugurarea Centrului regional de pregătire din Focșani al FR Tenis, în cadrul Școlii de tenis ”George Bucuroiu” care va avea o nouă, unică și modernă bază sportivă, dedicată tenisului, situată pe str. Alunului (cartierul rezidențial situat în fosta Livadă) din Focșani.

Între 21-24 iulie 2022 va avea loc Summer Cups by Dunlop U12, Campionatul European de vară pe echipe, cu participanți din opt țări.

Încrezători în derularea unor întreceri de cea mai bună calitate și în această nouă ediție a Vrancea Trophy 2022 etapa I – ediția XV, vă invităm și vă așteptăm cu drag la toate activitățile!